Islandski loukost WOW Air počinje da leti ka Americi

Posle Norwegiana još jedna loukost aviokompanija iz Evrope počinje sa letovima ka Severnoj Americi.

Izvor: B92

Nedelja, 26.10.2014.

21:56

Default images

Foto: Alec Wilson/Flickr.com

Islandski WOW Air je najavio uspostavljanje redovnih linija između Rejkjavika i Bostona i Vašingtona od marta naredne godine.

Ovi letovi će se obavljati avionom Airbus A321, koji tek treba da bude nabavljen. Letovi će biti dostupni i putnicima iz Londona preko Rejkjavika.

Prema planiranom redu letenja Boston (BOS) i Rejkjavik će biti povezani šest puta nedeljno počev od 27. marta, dok će letovi ka aerodromu Baltimor-Vašington (BWI) početi 3. juna i obavljaće se pet puta nedeljno.

Trebalo je da ovi letovi počnu još ove godine, ali je WOW Air imao problem da dobije odgovarajuće slotove na američkim aerodromima.

Najniža cena karte u jednom smeru sa svim uračunatim taksama će biti od 149 evra.

WOW Air je mlada aviokompanija, nastala u novembru 2011. godine. Baza kompanije je na aerodromu Keplavik u Rejkjaviku (KEF) na Islandu, a destinacije ove kompanije su: London, Kopenhagen, Pariz, Berlin, Alikante, Barselona, Viljnus, Salcburg, Varšava, Amsterdam, Štutgart, Diseldorf, Milano, Rim, Lion, Dablin, Bilund, Tenerife.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: