Niske cene napunile Kopaonik

Odlična poseta u najvećem srpskom zimskom centru u kojem su uslovi za skijanje idealni, snega ima oko 80 centimetara, a u u februaru su najavljena još veća sniženja, u proseku za 10 do 15 odsto.

Izvor: Izvor: novosti.rs, M. N., B92

Subota, 02.02.2013.

12:15

Default images

Vila „Raj“ na ekskluzivnom delu Kopaonika, tik uz hotel „Grand“, ponudila je svojim gostima specijalni aranžman - sedam noćenja za 102 evra. Do pre nekoliko dana smeštaj u ovoj vili koštao je 113 evra.

Još jeftinije može se prenoćiti u nekoj od vila ili apartmanskih naselja duž puta Rudnica - Kopaonik gde se trokrevetni apartman može iznajmiti i za 20 do 30 evra. Vlasnici vila i apartmana na ovaj način žele da privuku nove goste i što bolje iskoriste svoje kapacitete.

To čine i veći hoteli koji nude razne „akcije“ i u proseku su, u odnosu na raspust cene oborili za 20 odsto. Mada je interesovanje za zimovanje na Kopaoniku, gde je snega oko 80 centimetara, a uslovi za skijanje su idealni, veliko, novo obaranje cena, u proseku za 10 do 15 odsto, očekuje se krajem februara.

Iz Skijališta Srbije najavili su i akciju Nedelja za parove, u kojoj će parovi koji provedu sedam dana na Kopaoniku, Staroj planini i Torniku na Zlatiboru u periodu od 3-10. februara 2013. godine imati 15% niže cene ski karte, ali i drugih usluga.

Pored niže cene sedmodnevne ski karte, svi koji vole da skijaju u društvu svog partnera imaće mogućnost da plate i niže cene škole skijanja, rente opreme i smeštaja za 2 osobe.

Usaradnji sa svojim partnerima u tri najposećenija ski centra, Skijališta Srbije realizuju ovu akciju kako bi izašli u susret svojim najvernijim posetiocima.

"U ovom periodu zimske sezone najviše dolaze studenti, mladi ljudi i parovi bez dece, s obzirom da je dečiji raspust završen, i upravo zbog toga smo rešili da im ponudimo bolje uslove baš u terminu koji im najviše odgovara. Svi parovi koji kupe dve sedmodnevne ski karte 3. ili 4. februara imaju 15% popusta, a naši partneri su se potrudili da im i za druge usluge ponude niže cene, što svi zainteresovani mogu videti na našem sajtu“, istakla je Direktorka komercijalnih poslova Skijališta Srbije Jelena Đurić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Podeli: