Keruša usvojila napuštene mačiće, potreban smeštaj

Keruša kojoj su štence odnela deca prihvatila je mačiće na dojenje! Ovo nije priča iz Obrenovca i možda nije trenutno najpopularnija ali je svakako primer ljubavi i požrtvovanosti.

Izvor: B92

Utorak, 27.05.2014.

20:36

Default images

Volonteri Udruženja za zaštitu životinja Kanis su pronašli ovu neobičnu porodicu na ulicama Sremske Mitrovice i zaprepastili se prizorom. Crna mešanka pustila je mace da sisaju, lizala ih i prenosila u ustima. Volonteri Udruženja Kanis preneli su nam svoje utiske:
Foto: facebook.com/udruzenjekanis
"Kada smo se prvi put približili, keruša je počela malo da reži i štitila je mačiće svojim telom. Zauzela je stav karakterističan za majke kuce koje brane leglo i odmah nam je bilo jasno da na mačiće gleda kao na svoju decu. Mačići su se tiskali oko nje i sisali, prizor je zaista bio nesvakidašnji."
Foto: facebook.com/udruzenjekanis
"U trenutku kada je videla da nismo opasnost, pomazili smo nju a zatim smo pogledali izbliza i mačiće. Oni su zdravi i lepo napreduju ali im mesto svakako nije na ulici."

Ovoj psećo-mačijoj porodici treba dom.
Foto: facebook.com/udruzenjekanis
Trenutno se mama kuca nalazi na ulici, a Udruženje je ne može smestiti sa ostalim psima zbog njene usvojene dece. Hitno je potreban privremeni ili stalan smeštaj jer je pitanje da li će neko oteti i mačiće kao što je slučaj bio sa njenim štencima.

Svi zaintresovani mogu kontaktirati Udruženje Kanis na njihov FB profil i dogovoriti se oko eventualnog udomljavanja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: