On ima tehniku kojom smiruje svakog kućnog ljubimca (VIDEO)

Ros Henderson je uvek tu za životinje. Kao mali želeo je da bude veterinar, što potvđuje i video-snimak iz prvog razreda koji je nedavno pronašla njegova majka.

Izvor: B92

Nedelja, 09.07.2017.

20:59

On ima tehniku kojom smiruje svakog kućnog ljubimca (VIDEO)
Foto: Youtube Screenshot/The Dodo

Iako je njegova ljubav prema životinjama velika, on je pokazivao i interesovanje za muziku.

"Meni muzika mnogo znači. Dugo sam se borio šta da izaberem između ta dva", priča Ros. Međutim, uspeo je da pronađe način da spoji ljubav prema životinjama sa muzikom.

Ros je postao veterinar, kao što su i njegovi otac i brat. On zna da muzika nekada ume da bude najbolji lek. I uvek životinje smiruje pesmom. I deluje, zaista.

"Kada su nervozni ili uzbuđeni preba im pružiti osećaj bliskosti kako bi sve imalo smila. Ako uspete da se povežene sa njima, onda ste pobedili", dodao je Henderson.

Pogledajte kako mu to polazi za rukom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: