Radio B92 na Exit festivalu

Kao i svake godine, radio B92 pripremio je specijalan program posvećen najboljem evropskom festivalu.

Kultura

Izvor: B92

Utorak, 08.07.2014.

09:51

Default images

Autori i voditelji radija B92 će već od 18h u četvrtak biti u studiju i izveštavati o događajima na Petrovaradinskoj tvrđavi. Na licu mesta će biti i naši reporteri koji će nas obavestiti o svim dešavanjima na binama ali i u bekstejdžu gde je i ove godine smešten naš Exit studio.

Spremite se za za intervjue sa najvećim zvezdama koje nastupaju na glavnoj bini, Dance areni i Fusion stage-u ali i anketama i utiscima posetilaca 15. izdanja novosadskog festivala.

Kao posebno iznenađenje možemo da najavimo i prenose koncerata hedlajnera Exit-a, koje čuvamo kao iznenađenja za sve one koji nisu u mogućnosti da posete vojvođansku prestonicu do kraja nedelje.

U studiju će biti Pavle Veljković, Una Senić, Nemanja Kostić i Tamara Kojić a program ćemo emitovati od četvrtka, svake večeri počev od 18h.

Slušaoci Radija B92 izabrali najveći hit EXIT avanture

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: