Depeche Mode kreću na turneju

Sastav Depeche Mode večeras u Nici počinje svoju veliku svetsku turneju pod nazivom "The Delta Machine Tour" u okviru koje 19. maja stiže i u Beograd.

Kultura

Izvor: B92

Subota, 04.05.2013.

12:26

Default images

Kako navode promoteri beogradskog koncerta, bend na turneju kreće sa preko dvadeset kamiona opreme i timom od više od 100 ljudi.

Za vizuelni identitet turneje odgovoran je Anton Korbijn, fotograf i reditelj filma "Kontrola" o Ijanu Kertisu, dok će svetlosne efekte dizajnirati Pol Normandejl.

Frontmen sastava Dejv Gan u intervjuu magazinu "Bilbord" rekao je da će grupa 2014. posetiti i Južnu Ameriku i Aziju. "Kada sad razmislim o tome, zvuči mi zastrašujuće, ali zaista želim da uživam u ovoj turneji. Nikada se ne zna da li će biti poslednja..."

Pre dolaska u Beograd, Depeche Mode će posetiti Tel Aviv 7. maja, Atinu 10. maja, Sofiju 12. maja, Bukurešt 15. maja i Istanbul 17. maja.

Za ulaznice za koncert u Beogradu vlada veliko interesovanje, a očekuje se i veliki broj posetilaca iz regiona i inostranstva.

Ulaznice za parter iznose 3990 dinara, za fan pit 5990 dinara i VIP 9900 dinara. Ulaznice se mogu kupiti putem sajta www.gigstix.com i u Corner šopovima širom Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: