Brajtonski CautionHorses u Gradu

U utorak 3. aprila u KC grad u Beogradu (Braće Krsmanović 4) koncert će održati engleski "disco-punk" sastav CautionHorses u okviru svoje mini ex-Yu turneje.

Izvor:

Njihovu muziku britanski mediji opisuju kao disco-punk ili "angular-math-rock-disco-punk". U opisima se takođe spominju i art-punk, možda i zato što za svoje EP-je prave unikatne hand-made omote), kao i post punk-new wave.

"Kažu da je najteže biti prorok u svom selu. Ova tri momka opravdavaju tu izreku jer najređe nastupaju upravo u svom „selu“ ali zato sa svoja dva EP-ja dolaze već na drugu evropsku turneju. Svratili su onomad (2009) i u naše krajeve kada su nastupali u Subotici i Osijeku. Ovoga puta Segedin će biti izuzetak – ostatak turneje dogodiće se na prostoru bivše Jugoslavije. Na ovogodišnjem prolećnom izletu, Cautionhorses će posetiti Hrvatsku, Bosnu, Srbiju, Mađarsku i Sloveniju", saopštio je organizator.

Beogradski koncert CautionHorses u organizaciji BadMusicForBadPeople održaće se u utorak 3. aprila u KC Grad od 22h. Karte će se prodavati samo na ulazu u klub i cena će biti 400 dinara.

Muzika

Kenet Brana novi Herkul Poaro

Britanski glumac i reditelj Kenet Brana biće novo lice čuvenog belgijskog detektiva iz pera Agate Kristi - poznati glumac igraće Herkula Poaroa u novoj filmskoj verziji čuvenog krimića "Ubistvo u Orijent ekspresu", u koprodukciji Ridlija Skota.

Muzika ponedeljak 23.11. 20:51 Komentara: 14

Jesenja muzika, topla soba, čaj i Gistro FM

Današnja emisija Gistro FM u celosti je posvećena muzici koja asocira na jesen. Između ostalog, slušamo pesme Ričarda Holija, Vokalnog kvarteta Predraga Ivanovića, Dejvida Bouvija, Marka Lanegana, Toma Vejtsa, grupa Giant Sand i The Clientele.

Muzika nedelja 22.11. 15:56 Komentara: 0
strana 1 od 1115 idi na stranu