Domaće snage pomažu The Prodigy

„Warror’s Dance Festival“ održaće se 15. septembra na Kalemegdanskoj tvrđavi u Beogradu, a osim već najavljenog nastupa sastava „The Prodigy“ nastupiće i američki elektronski muzičar Skrillex kao i brojni bednovi iz regiona.

Kultura

Izvor: B92

Petak, 13.01.2012.

17:01

Default images

Osmišljen od strane članova grupe „The Prodigy“, festival se održava po treći put. Nakon Tokija i Londona publici u Beogradu biće predstavljen najkvalitetniji program današnje muzičke scene, zasnovan na smeloj kreaciji i ideji koja favorizuje brze, tvrde ritmove i gitare, saopšteno je iz producentske kuće „AAA Production“.

Festival će obuhvatiti tri bine, od kojih je jedna glavna, a dve manje dobile su neobične nazive „Invaders Must Die“, prema albumu benda iz 2008. godine i „Take Me To The Hospital“ prema istoimenom singlu sa pomenutog albuma. Na Kalemegdanu će tom prilikom biti postavljene i razne umetničke instalacije, inspirisane futurističkom industrial tematikom. Centralni događaj je ipak nastup benda „The Prodigy“ koji će tom prilikom ekskluzivno predstaviti deo najnovijeg materijala najavljenog za 2012. godinu.

Kao specijalni gost nastupiće predvodnik nove generacije ekstremne elektronske muzike Skrillex. Domaća podrška stići će od bendova „Eyesburn“, „Ritam Nereda“ i „Goblini“. Organizatori su saopštili da je programska težnja festivala da predstavi i nove trendove publici, pa će svoje mesto na Kalemegdanu naći i „Lollobrigida“ i „Petrol“, kao i mladi sastavi „DreedUp“ i „Hype“.
Lollobrigida (Foto: Marko Ristiæ - Revolution! potography)
Program će uskoro biti upotpunjen sa još izvođača čija muzika odgovara osnovnom konceptu festivala - čvrsti ritmovi i gitare, a organizatori najavljuju i niz zanimljivih akcija koje će pratiti održavanje festivala.

Prodaja ulaznica za „Warrior’s Dance Festival“ počinje 16. januara u 12h. Ulaznice će u pretprodaji koštati 2.990 dinara, dok će puna cena iznositi 3.990 dinara. U prodaji će se naći i ulaznice za specijalnu VIP zonu po ceni od 4990 dinara. Sve vrste ulaznica mogu se kupiti u ograničenim kolicinama na prodajnim mestima Gigstixa, Eventima, na info pultu šoping centra Ušće, biletarnici Beogradske arene, blagajni Doma sindikata, kao i putem internet stranica Gigstix i Eventim.

Kupci ulaznica za Exit festival (Exit tribe) imaće specijalnu ponudu da u ograničenom vremenskom intervalu kupe ulaznice i za Warrior’s Dance Festival po ceni od samo 2500 dinara isključivo preko sajta Gigstix.

S obzirom na to da se festival ove godine održava samo u Beogradu, organizatori očekuju dolazak velikog broja posetilaca iz regiona i inostranstva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: