Dubioza najbolja na Balkanu

Grupa Dubioza kolektiv ovogodišnji je dobitnik MTV nagrade za najbolji bend sa prostora bivše Jugoslavije (Best Adria act). Bosanskohercegovačka grupa, koja je imala vrlo zapažen nastup na ovogodišnjem beogradskom Beer festu, ubedljivo je pobedila u konkurenciji Hladnog piva, S.A.R.S, Sevdah baby i Magnifico.

Kultura

Izvor: B92

Utorak, 18.10.2011.

14:00

Default images

Dubioza kolektiv je osvojio najviše glasova posetilaca veb stranice mtvema.com. Kao regionalni pobednik, Dubioza se automatski kvalifikovala za najboljeg evropskog izvođača godine (Worldwide act European nominees), a glasanje traje do 24. oktobra na sajtu http://adria.mtvema.com/vote

“Konačno da posle tri nominacije I nas ogreje MTV sunce. Zahvaljujemo svima koji su glasali za nas, a mi ćemo održati obećanje i pokriti troškove svih polomljenih tastatura po principu staro za novo. Oštećeni nek se jave na sajt facebook.com/dubioza. Na kraju želimo da se zahvalimo svima onima koji sun am pomogli da nemestimo ovu nagradu I da poručimo da ćemo namestiti I ovu za World wide act…ako već ne možemo da namestimo ulazak u EU, kredit od MMF I kvalifikacije za EP u fudbalu”, poučili su članovi benda, koje je vest zatekla na turneji po Francuskoj.



Bendu će nagrada biti uručena na finalnoj večeri u Belfastu 6. novembra, na kojoj su nastupe najavile zvezde poput Red Hot Chili Pepers, Lejdi Gage I Coldplay.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: