Popečitelji besplatno na Internetu

Drugi album benda Popečitelji pod nazivom „Horizonti“ dostupan je za besplatno skidanje na sajtu www.exitmusic.tv . Instrumentalna, eksplozivna mešavina fank-roka i folka je ono što bend čini jedinstvenom pojavom na domaćoj muzičkoj sceni.

Kultura

Izvor: B92

Petak, 04.03.2011.

11:42

Default images

Iza Popečitelja je 12 godina rada u nepromenjenoj postavi koju čine braća Saša i Goran Furunović i bubnjar Rade Vulić, uobličenih u dva odlična studijska albuma. Na prvom albumu Ko radi?“ (2004) produkciju je radio Koja iz benda Disciplina Kičme.

Album “Horizonti” je snimljen krajem 2007. godine, u Kragujevcu u studiju „Dr Studio“, a saradnja sa izdavačem se nastavlja, s tim što kuća menja ime u „Odličan hrčak“. Na novom albumu Popečitelji uzimaju producentski deo posla u svoje ruke i stvaraju album kojim još više definišu i određuju svoj autentični muzički izraz. Kao prvi singl sa albuma pojavljuje se pesma „Kilogrami“ za koju su uradili i video spot.

Exit online etiketa nastavlja sa predstavljanjem najboljih imena domaće i regionalne scene, čiji će albumi biti dostupni za besplatan download, i aktivno promoviše muzičare sa ovih prostora. Na sajtu www.exitmusic.tv besplatno možete da preuzmete sva dosadašnja online izdanja među kojima su Partibrejkersi, Obojeni program, E-play, Marko Nastić, Repetitor, Jarboli, Killo Killo, The Good Guys, Overdrive, Nežni Dalibor, Ritam Nereda, i drugi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: