Pogledajte novi trejler za Hobita

Novi trejler za Hobita dugačak je 2 minuta i 19 sekundi .

Izvor: B92

Piter Džekson je u julu objavio da će Hobit biti trilogija umesto, kao što je ranije najavljeno, dva filma.

Džekson je prvobitno planirao da svoje viđenje romana Dž.R.R Tolkina pretoči u dva filma "Hobit: Neplanirano putovanje" i "Hobit: Tamo i nazad", ali je u San Dijegu na "Komik Konu" rekao da ne može da odoli snimanju dodatnog materijala.

„Tek kada završite snimanje imate priliku da napokon sednete i pogledate kakav ste zapravo film snimili. I to smo baš nedavno uradili. Zadovoljni smo snimljenim i načinom na koji se priča polako sklapa, a sve su to omogućili ekipa i glumci koji su praktično oživeli roman Dž.R.R Tolkina. Sve to donelo je novo pitanje: Da li da iskoristimo ovu priliku i detaljnije ispričamo priču? Odgovor nas kao velikih fanova bio je definitivno da”.

Glasine o trećem filmu pojavile su se tokom Comic-Cona kada je Džekson izjavio da razmišlja da drugi deo “The Hobbit : There and back again” podeli u dva filma:

“Već smo u pregovorima sa studijom da obavimo neka dodatnja snimanja koja nismo stigli, još nismo sigurni da li će dodatni material biti za treći deo ili će se pojaviti kao produžena verzija drugogo filma. Osim romana koji smo obradili, tu je i 125 dodatnih strana u kojima je Tolkin proširio svet Hobita, a i na to imamo prava", izajvio je Džekson tada.

Premijera trećeg dela Hobita zakazana je za leto 2014. godine, prvi deo “The Hobbit: An unexpected journey” u bisokopima će se pojaviti 14. decembra, dok će “The Hobbit : There and back again” svoju premijeru imati 15. decembra 2013.

Film/TV

Film "Otadžbina" Olega Novkovića na Festu

Novi film reditelja Olega Novkovića, “Otadžbina”, po scenariju Milene Marković, koji je imao svoju svetsku premijeru u zvaničnom takmičarskom programu festivala u Varšavi, biće premijerno prikazan srpskoj publici na svečanoj premijeri u okviru ovogodišnjeg Festa.

Film/TV četvrtak 4.02. 21:50 Komentara: 0

Ekipa filma “Zvizdan“ na 44. Festu

Film "Zvizdan" hrvatskog reditelja Dalibora Matanića biće prikazan na 44. Festu, koji se održava od 26. februara do 6. marta, a beogradskoj publici će se pokloniti ekipa filma, najavili su danas organizatori.

Film/TV četvrtak 4.02. 14:10 Komentara: 1

Gost Festa Džon Mektirnan, reditelj filmova Umri muški

Gost 44. FEST-a biće Džon Mektirnan, tvorac nekih od najpopularnijih holivudskih filmova među kojima su Predator, Umri muški i Lov na crveni oktobar, najavili su organizatori tog prestižnog međunarodnog filmskog festivala koji se održava u Beogradu od 26. februara do 6. marta.

Film/TV četvrtak 4.02. 13:50 Komentara: 4
strana 1 od 1267 idi na stranu