Pogledajte novi trejler za Hobita

Novi trejler za Hobita dugačak je 2 minuta i 19 sekundi .

Kultura

Izvor: B92

Sreda, 19.09.2012.

20:17

Default images

Piter Džekson je u julu objavio da će Hobit biti trilogija umesto, kao što je ranije najavljeno, dva filma.

Džekson je prvobitno planirao da svoje viđenje romana Dž.R.R Tolkina pretoči u dva filma "Hobit: Neplanirano putovanje" i "Hobit: Tamo i nazad", ali je u San Dijegu na "Komik Konu" rekao da ne može da odoli snimanju dodatnog materijala.

„Tek kada završite snimanje imate priliku da napokon sednete i pogledate kakav ste zapravo film snimili. I to smo baš nedavno uradili. Zadovoljni smo snimljenim i načinom na koji se priča polako sklapa, a sve su to omogućili ekipa i glumci koji su praktično oživeli roman Dž.R.R Tolkina. Sve to donelo je novo pitanje: Da li da iskoristimo ovu priliku i detaljnije ispričamo priču? Odgovor nas kao velikih fanova bio je definitivno da”.

Glasine o trećem filmu pojavile su se tokom Comic-Cona kada je Džekson izjavio da razmišlja da drugi deo “The Hobbit : There and back again” podeli u dva filma:

“Već smo u pregovorima sa studijom da obavimo neka dodatnja snimanja koja nismo stigli, još nismo sigurni da li će dodatni material biti za treći deo ili će se pojaviti kao produžena verzija drugogo filma. Osim romana koji smo obradili, tu je i 125 dodatnih strana u kojima je Tolkin proširio svet Hobita, a i na to imamo prava", izajvio je Džekson tada.

Premijera trećeg dela Hobita zakazana je za leto 2014. godine, prvi deo “The Hobbit: An unexpected journey” u bisokopima će se pojaviti 14. decembra, dok će “The Hobbit : There and back again” svoju premijeru imati 15. decembra 2013.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: