Festival evropskog filma Istok – Zapad u Novom Sadu

Četvrti Festival evropskog filma Istok-Zapad biće održan od 7. do 11. jula u Kulturnom centru Novog Sada, a prethodno je ova manifestacija priređena u Beogradu i Nišu.

Kultura

Izvor: B92

Ponedeljak, 06.07.2015.

17:37

Default images
Foto: Screenshot

Na programu je 12 filmova u tri tematska ciklusa: Leteći cirkus Evorpe (evropski dečiji i porodični film), Raskršća (filmovi sa temom u fokusu, a to je ovoga puta Drugi svetski rat - različiti pogledi posle 70 godina) i Tranzicije (evropski žanrovski i autorski film).

Sutra se prikazuju grčko-srpska koprodukcija "Mesto zvano dom" u režiji Marije Duze, drama u kojoj igra i naša Mirjana Karanović, kao i austrijska crna komedija "Kafka, vutra i manijak".

Organizatori su Kulturni centar Novog Sada, Tangram, Beograd - Centar za multimedijalnu umetnost i komunikaciju, Alpe Adria Culture Network, uz podršku Grada Novog Sada, Ministarstva kulture i informisanja Republike Srbije i drugih.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: