Kultura

Ponedeljak, 09.04.2012.

10:20

Tindersticks u Novom Sadu 11. maja

Posle skoro deset godina, jedan od najznačajnijih britanskih pop sastava Tindersticks ponovo nastupa u Srbiji, a koncert je zakazan za 11. maj u velikoj sali Pozorišta mladih u Novom Sadu.

Izvor: B92

Default images

Tindersticks ovoga puta promoviše svoje novo izdanje, sjajni deveti studijski album "The Something Rain", a na istoimenoj turneji održaće samo jedan koncert u našoj zemlji i to u Novom Sadu.

Neosporno je da kvalitet grupe Tindersticks upravo leži u živim nastupima i karakterističnoj orkestraciji u kojima se prepliću violina, vibrafon, gitare, truba i hammond organ. O tome govori i poslednje izdanje "The something rain" koje zasigurno može da se ubroji u najsvetlija ostvarenja grupe. Domaća publika je to shvatila 23. novembra 2003. na nezaboravnom koncertu u beogradskom SKC-u. Vreme je da još jedanput otkrijete zašto je ovaj bend iz Notingema, predvođen neponovljivim frontmenom Stuartom A. Staplesom, ostavio veliki trag u modernoj pop muzici i da se prepustite atmosferi koja može da se doživi uz njihove pesme.

Kao predgrupa nastupiće francuski muzičar Thomas Belhom, koji će ovom prilikom promovisati svoj treći album "Rocéphine".

Početak koncerta planiran je za 21h. Ulaznice se mogu kupiti od ponedeljka 9.aprila po ceni od 1700 dinara, dok će na dan koncerta iznositi 2000 dinara.

Prodajna mesta su:
Novi Sad: Omladinski centar CK13, Vojvode Bojovića 13
Beograd: Pinball Wizard, Makedonska 30 (TC Eurocentar)

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: