Kultura

Petak, 05.07.2013.

08:24

EXIT: Izabrane zvezde JDX Backstage-a

JDX Backstage 2013 donosi mnogo zanimljivih sadržaja i ove godine i od četvrtka 11. jula do nedelje 14. jula pruža priliku svojim gostima da uživaju u intimnoj zabavi i uvek dobrom programu.

Izvor: B92

Default images

Izabrane su Jack zvezde! Fanovi JDX-a su preko zvanične Jack Daniel’s Serbia stranice prethodinih nedelja aplicirali za jednočasovni nastup na JDX Backstege-u. Četiri kandidata, koja će nastupiti kao DJ zvezde JDX Backstage-a na Exitu su: Nikola Nezit (Novi Sad), Iva Arifaj (Zemun), Stefan Savić (Petrovac na Mlavi) i Milena Đorđević (Beograd). Izabranim kandidatima obezbedjene su akreditacije za festival i jednočasovni nastup na JDX Backstage-u.

Posebno iznenadjenje na ovogodišnjem JDX Backstage-u je slovenačko-hrvatski bend Zebra Dots. Oni natupaju u petak, 12. jula i prvi su regionalni bend koji je potpisao ugovor sa najmoćnijom svetskom izdavačkom kućom Universal Music. Na JDX-u premijerno će izvesti svoju novu pesmu „Pokvareni telefon“ koju od sutra možete čuti na svim regionalnim radio stanicama. „Pokvareni Telefon“ je prva pesma ovog sastava na hrvatskom jeziku i zabeležena je u okviru njihovog LIVE session-a u RSL studiju.

Zebra Dots su poznati po svojim energičnim nastupima i brilijantnim vokalima. Mali nagoveštaj onoga što vas očekuje u petak 12. jula na JDX Backstage-u možete pogledati na njihovom na zvaničnom Zebra Dots youtube kanalu. Uspešan debi album „Walking On A Chance“ kao i remix izdanja prva dva singla možete pronaći na Deezer-u.

Lira Vega II, Ana Ćurčin, Rade Banyan i Alex Knežević, Jung B, hip hop atrakcija Vatra, Strahinja Beganović iz benda Kill Me Laser Johanna (Banda Panda) i John Yogurt potvrdili su svoje nastupe na ovogodišnejm JDX Backstage-u i sigurni smo da će nam prirediti zabavu za pamćenje. Da podsetimo - ovogodišnji Jackovi superstar DJ-evi koji će nastupiti na JDX Backstage-u su: Slavimir Stojanović, čuveni beogradski grafički dizajner I ponosni vlasnik brenda Futro; Zorana Kostić ikona srpskog modelinga i njen suprug Miša Obradović modni fotograf; glumica Jelena Gavrilović, prozvana novom Džeri Hol nakon uloge u predstavi “Stena i Kotur” i Ivana Konstantinović, urednica i voditeljka vesti na televiziji B92.

Vrata JDX Backstage-a ovog leta otvara MTV kao domaćin jednodnevne žurke dobrodošlice! Prijateljima MTV-a i Jacka predstaviće se bendovi Krš i Stuttgart Online, a u ulogama DJ-eva naći će se Bojana Vunturišević, pevačica benda Svi na pod i Miki Ristić, basista benda Darkwood Dub.

Pratite nas na zvaničnoj facebook stranici Jack Daniel’s Serbia i saznajte sve novitete i poslastice prvi!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: