Pirs Brosnan je mogao da bude Betmen

Harison Ford je čovek koji može da se pohvali da je bio Indijana Džons, Han Solo i Rik Dekard, Ijan Mekelen je bio Gandalf i Magneto, Patrik Stjuart je tumačio lik profesora Gzavijera i Žan-Luka Pikara, a grupi velikih igrača je mogao da se pridruži i nekadašnji agent 007 Pirs Brosnan, koji je ipak propustio ulogu Betmena.

Izvor: B92

Četvrtak, 21.08.2014.

12:41

Default images

Irski glumac je za neke bio savršen Džejms Bond, za neke katastrofalan, a veliko je pitanje da li bi bio omiljeniji Betmen od Majkla Kitona, koji je oblačio masku i plašt u filmovima Tima Bartona iz 1989. godine i 1992. godine.

Brosnan je tokom AMA (Ask Me Anything) na Redditu otkrio da je razgovarao sa Bartonom o ulozi, ali da je morao da je odbije jer "nije mogao da je shvati ozbiljno".

Jedan korisnik je pitao Brosnana: "Bio si sjajan Bond, a ja sam uvek mislio da bi bio sjajan Betmen, da li te je iko ikada zvao za tu ulogu".

"Da, bio sam na sastanku sa Timom Bartonom oko uloge Betmena, ali prosto nisam mogao da je shvatim ozbiljno. Čovek koji nosi gaće preko pantalona prosto ne može da bude shvaćen ozbiljno. To je bio moj glup pristup celoj stvari. Mislio sam da je sve neka velika šala. Koliko sam samo pogrešio. Nemojte pogrešno da me shvatite, jer obožavam Betmena, odrastao sam uz njega...", rekao je Brosnan.

Lik "Mračnog viteza" su posle legendarnog Adama Vesta tumačili Majkl Kiton (kod Tima Bartona), Val Kilmer i Džordž Kluni (u očajnim filmovima Džoela Šumahera) i Kristijan Bejl (u uglavnom sjajnoj trilogiji Kristofera Nolana), a sledeći je Ben Aflek.

Kao kandidati su se spominjali mnogi, a među njima i Mel Gibson, Kevin Kostner, Čarli Šin, Tom Selek, Bil Marej i Alek Boldvin.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: