New Order zvezde II dana Exita

Posle odličnih nastupa hedlajnera Duran Duran i Gossip prvog dana Exita, danas posetioce Petrovaradina očekuju novi uzbudljivi koncerti i događaji, a zvezde večeri su engleski veterani New Order.

Izvor: B92

Petak, 13.07.2012.

15:17

Default images

Na glavnoj bini nastupiće sjajni plesni sastav, Hercules and Love Affair, kao i pop legende, New Order, čiji će koncert slušaoci radija B92 moći da prate u direktnom prenosu.




Petak uveče na mt:s Dance Areni obeležiće Reboot Live i Luciano, dok će Jelen Fusion bina ugostiti čuvene pankere, The Toy Dolls. Happynovisad s ponosom će predstaviti Jimmy Edgar Live AV! Show, a Elektrana australijski sastav Sneaky Sound System. Suba će ugostiti holandski klupski kolektiv, BMKLTSCH Records, a Explosive američki Cruel Hand.

Organizator podseća i da će drugi dan festivala biti u znaku maskenbala i pozivaju posetioce da se večeras priključe velikom Egzit karnevalu pod maskama: "Ne zaboravite da je danas petak 13! Počnite da pripremate najluđe maske jer će Tvrđava večeras postati karneval, a neka vas srednjevekovni okoliš inspiriše na sve ono u šta možete da se pretvorite u toku jedne večeri! Na žurci na kojoj je dozvoljeno sve, izaberite i vi svoju metamorfozu!"

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: