Dodeljene Modžo nagrade

Ejmi Vajnhaus pridružila se Ajku Tarneru, Igiju Popu i Oziju Ozbornu na pobedničkom postolju na ovogodišnjoj dodeli muzičkih nagrada Modžo (Mojo).

Izvor: B92

Utorak, 19.06.2007.

01:00

Default images

Ejmi Vajnhaus (Amy Winehouse) osvojila je Modžo nagradu za najbolju pesmu za svoju numeru „Rehab“ na ceremoniji dodele muzičkih nagrada Modžo održanoj u Londonu 18. juna 2007. godine.

Numera "Rehab" nalazi se na njenom drugom albumu "Back to Black" objavljenom 2006. godine.

Vajnhaus se takođe takmičila i u kategoriji za najbolji album, ali je ta nagrada otišla članovima sastava „The Good, The Bad and The Queen“.

Ozi Ozborn (Ozzy Osbourne) krunisan je priznanjem Modžo ikona, dok je Alis Kuper (Alice Cooper) proglašen Modžo herojem.

Modžo "Maverick" nagrada otišla je sastavu „Echo & The Bunnymen“, dok je Bjork osvojila Modžo nagradu za inspiraciju zbog svojih konstantnih inovacija na polju muzike.

Nagrada za veliki doprinos muzici uručena je sastavu "Joy Division" zbog "jedinstvene žrtve i prevazilaženja svih prepreka u karijeri", dok je nagrada za životno delo pripala sastavu "The Stooges".

Kanadski sastav “Arcade Fire” osvojio je Modžo nagradu za najbolji nastup, dok je Ajk Tarner (Ike Turner) proglašen Modžo legendom.

Ceremoniju dodele nagrada vodio je urednik časopisa Modžo, Fil Aleksander (Phil Alexander).

Modžo muzičke nagrade dodeljuje časopis Modžo na osnovu glasova svojih čitalaca.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Podeli: