Najbolje fotografije u Noći muzeja

Umetničko-produkcijska grupa "Noć muzeja" i "Epson" raspisali su nagradni konkurs za najbolju fotografiju snimljenu tokom manifestacije koja je 17. maja održana u 23 grada u Srbiji.

Izvor: B92

Sreda, 21.05.2008.

00:02

Default images

Konkurs je otvoren do 26. maja, a na njemu mogu da učestvuju i profesionalni fotografi i amateri, navodi se u saopštenju. Fotografije snimljene tokom pete kulturno-zabavne manifestacije "Noć muzeja" treba slati u digitalnom obliku (minimalna rezolucija 3 MPix) na mejl fotokonkurs@nocmuzeja.org.yu ili na CD-u na adresu: Kneza Miloša 25, Beograd.

Uz rad, potrebno je dostaviti ime, prezime, imejl adresu, kao i vreme, lokaciju i grad u okviru "Noći muzeja", na kojoj je fotografija snimljena. Svi radovi koji uđu u konkurenciju za nagrade biće objavljeni na sajtu "Noći muzeja". Najbolje fotografije će izabrati stručni žiri, a radovi će biti predstavljeni na izložbi u okviru šeste "Noći muzeja" naredne godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zapad zapretio, Kina uzvratila

Kina je usvojila zakon o carinama kojim želi da osnaži mehanizme odbrane svoje ekomonije nakon pretnji Sjedinjenih Američkih Država i Evropske unije da će reagovati na izvoz jeftinih kineskih proizvoda.

7:59

27.4.2024.

1 d

Podeli: