Paul McCartney - Dance Tonight

Pol Makartni premijerno je predstavio video za svoju novu pesmu „Dance Tonight“ koja je uzeta sa njegovog novog albuma „Memory Almost Full“.

Izvor: B92

Četvrtak, 24.05.2007.

13:32

Default images



Pol Makartni (Paul McCartney) je video za numeru „Dance Tonight“ postavio na internet sajtu youtube.com.

U novom spotu, zvezda filma „Pirati sa Kariba“, Mekenzi Kruk (McKenzie Crook), pojavljuje se u ulozi nasrtljivog poštara koji se sam poziva na čaj u dom Pola Mekartnija.

Zvezda filmskog serijala „Ratovi zvezda“, Natali Portman (Natalie Portman), takođe  se može videti u spotu kao duh koji isteruje nasrtljivog poštara iz Mekartnijevog doma.

„To je ta kuća, kladim se da ima paunove. Ovakvi ljudi uvek imaju paunove. Lepo je imati kuću na selu, ali uvek je potreban neko kao ja da dostavlja poštu u ovu zabit. Bolje bi bilo da izvučem šolju čaja iz svega ovoga“, izjavljuje na početku videa lik poštara koga glumi Mekenzi Kruk.

Novi video Pola Makartnija režirao je Majkl Gondri (Michael Gondry), koji je u prošlosti sarađivao sa sastavom The White Stripes.

Izlazak novog albuma nazvanog „Memory Almost Full“ zakazan je za 4. jun 2007. godine.

Novo izdanje moći će isključivo da se kupi u prodavnicama kafe kompanije Starbucks.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: