Sreda, 18.05.2022.

10:00

Haos na magistrali kod Čačka: Od siline udara završio u kafani FOTO

Na magistralnom putu od Čačka ka Užicu u blizini mesta Pakovraće došlo je do lančanog sudara u kom su učestvovala dva putnička vozila i teretni kamion.

Izvor: RINA

Haos na magistrali kod Čačka: Od siline udara završio u kafani FOTO
Foto: RINA

Prema rečima očevidaca i prvim informacijama sa terena vozač koji je izazvao udes kretao se iz pravca Užica i nije zatečen na licu mesta.

"Od siline udara automobil koji je je učestvovao u sudaru leteo je nekoliko metara i uleteo i ugostiteljski objekat koji se nalazi pored magistrale. Na lice mesta su odmah došli vatrogasci i Hitna pomoć koji su vadili povređene iz vozila", kaže jedan od očevidaca.

Na svu sreću u ovoj saobraćajnoj nezgodi nije bilo nastradalih lica, a povređenima je ukazana potrebna medicinska pomoć. Troje povređenih prebačeno je u Opštu bolnicu u Čačku.

Na ovoj deonici puta stvorene su dugačke kolone vozila iz oba pravca, piše Rina.
Foto: RINA
Foto: RINA

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: