Utorak, 02.03.2021.

12:07

Privedena 60-godišnja žena - vozila nadrogirana

Crnogorska policija saopštila je danas da je zbog vožnje pod dejstvom psihoaktivnih supstanci u Beranama privedena 60-godišnja B.K. iz Gusinja.

Izvor: Beta

Privedena 60-godišnja žena - vozila nadrogirana
Ilustracija: Depositphotos/Chalabala

"Uz zahtev za pokretanje prekršajnog postupka B.K. je privedena nadležnom sudu za prekršaje gde joj je izrečena novčana kazna u iznosu od 480 evra, četiri meseca zabrane upravljanja motornim vozilom i tri kaznena boda", saopšteno je iz Uprave policije.

Policija je u Beranama zaustavila i vozača S.M. (24) koji je vozio 153 kilometara na sat u mestu Buče gde je dozvoljena brzina 70 kilometara.

On je zbog prekoračenja brzine priveden nadležnom sudu za prekršaje gde mu je izrečena novčana kazna u iznosu od 300 evra, navela je policija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: