Nedelja, 09.08.2020.

08:23

Sparno, toplo, pljuskovi

U Srbiji će ujutru duž reka i po kotlinama biti kratkotrajna magla, a tokom dana promenljivo oblačno, toplo i sparno.

Izvor: Tanjug

Sparno, toplo, pljuskovi
Depositphotos/vladis cern

Iznad većeg dela mestimično sa kišom ili kratkotrajnim pljuskovima sa grmljavinom.

Češća pojava i veća količina padavina se očekuje na jugu i jugoistoku. Na severu i severozapadu suvo sa dužim sunčanim periodima.

Vetar slab do umeren, severni i severozapadni. Jutarnja temperatura od 16 do 22 C, najviša dnevna od 28 do 33 C, saopštio je Republicki hidrometeorološki zavod.

U Beogradu ujutro u pojedinim delovima grada kratkotrajna magla. Tokom dana promenljivo oblačno, toplo i sparno, sa dužim periodima sunčanog vremena.

Posle podne i krajem dana moguća je kratkotrajna kiša ili pljusak sa grmljavinom. Vetar slab do umeren, severni i severozapadni. Jutarnja temperatura oko 20 C, najviša dnevna oko 32 C.

U Srbiji se do 16. avgusta u većini dana očekuje pretežno sunčano i toplo, a uz lokalni razvoj oblačnosti pljuskovi sa grmljavinom uglavnom u brdsko-planinskim predelima.

Krajem perioda se očekuje prolazno naoblacenje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom i manjim padom temperature.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: