Petak, 08.11.2019.

19:41

Mladić iz Srbije poginuo u sudaru u Nemačkoj

Marko Z. (22) iz Brestovca kod Leskovca stradao je preksinoć oko 22 sata u teškoj saobraćajnoj nesreći na auto-putu između nemačkih gradova Najla i Nirnberga.

Izvor: Blic

Mladić iz Srbije poginuo u sudaru u Nemačkoj
Ilustracija: Depositphtotos/ janefromyork

Kako Blic saznaje, njegov šef (27) koji je vozio automobil stradao je na mestu, nakon što je najverovatnije zbog klizavog kolovoza udario u zadnji deo kamiona, dok je Milan od zadobijenih teških poveda preminuo u bolnici.

"Milan je otišao da radi tamo pre desetak dana, porodica i prijatelji su u šoku. Strašno je to što se dogodilo, bio je izuzetno dobar i vredan mladić. Pokušali su da ga spasu, ali je preminuo posle dva sata u bolnici", kaže izvor blizak porodici.

Vozač kamiona (46), s kojim se sudario BMW u kom su bili Milan i njegov šef, poljski je državljanin i on je prošao bez povreda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: