Utorak, 29.10.2019.

19:56

Bacio iz automobila 68 tableta ekstazija i 28,6 grama amfetamina

Požarevačka policija uhapsili je S. S. (20) iz Požarevca i zaplenila 68 tableta ekstazija, 28,6 grama amfetamina i manju količinu marihuane, saopštio je MUP.

Izvor: Beta

Bacio iz automobila 68 tableta ekstazija i 28,6 grama amfetamina
Foto: depositphotos/deeblue

Uhapšeni se sumnjiči da je bacio kroz prozor kesu sa drogom kada je policija u Požarevcu zaustavila automobil "opel korsa" u kome je bio na mestu suvozača.

Policija je kod 20-ogodišnjeg vozača automobila našla manju količinu narkotika, pa će protiv njega biti podneta krivična prijava za posedovanje droge.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Požarevcu, S. S. je određeno zadržavanje do 48 sati i on će uz krivičnu prijavu koja ga tereti za proizvodnju i prodaju droge, biti priveden tužiocu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

23 h

Podeli: