Tehnopolis

Petak, 24.11.2017.

09:50

Pratite uživo na B92: Radionica DW-a o inovacijama u medijima

Radionica “Future Media Workshops“, koja se danas i sutra održava u Bukureštu u saradnji Dojče velea i rumunske televizije Digi24, ima za cilj da prikaže na koji način se može unaprediti novinarski sadržaj korišćenjem novih alata i tehnologija. Radionicu možete pratiti uživo na našem sajtu.

Izvor: B92

Pratite uživo na B92: Radionica DW-a o inovacijama u medijima
foto: promo

Koristeći nove tehnologije i alate, poput dronova i videa od 360 stepeni, novinari u poslednjih nekoliko godina sve više eksperimentišu kako bi doprineli kontekstu i sadržaju svojih priča. Ipak, ono što je važnije jeste da su tehnološke inovacije doprinele povezivanju publike sa sadržajem na mnogo načina. Učesnici radionice će osim učenja od velikih medijskih kuća i sami isprobati neke od tih alata i videti na koji način im mogu pomoći u svakodnevnom radu.

Osim toga, učesnici će se edukovati i na koji način im Facebook može pomoći u razumevanju publike, a i sami će se okušati u pravljenju promotivnih priča korišćenjem Facebook Blueprint-a.

Radionicu DW i TV Digi24 možete pratiti uživo u nastavku:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: