"Tončev je moj dragi drug južnjačkog temperamenta"

Nikada nisam rekla da Tončev treba da ode. On je moj dragi partijski drug, dobar privrednik i socijalista koji ostvaruje izvanredne rezulate u Surdulici.

Izvor: B92

Petak, 23.06.2017.

16:36

Foto: Tanjug, arhiva

To je rekla zamenica predsednika SPS Slavica Đukić Dejanović, komentarišući navode svog partijskog kolege Novice Tončeva.

"Ima taj južnjački temperament, pa često preko medija kaže nešto što bismo mogli da rešimo u partiji. Nadam se i verujem da će doneti pravu odluku i da će ostati s nama", dodala je ona za "Večernje novosti".

Tončev je već javno poručio da ozbiljno razmišlja da napusti socijaliste, nezadovoljan izborom kadrova koje će SPS delegirati u buduću Vladu Srbije.

Tončev je izjavio i da su ga najviše pogodile reči Đukić Dejanovićeve - da ga niko ne zadržava u partiji - ocenjujući da je zamenici predsednika partije "bitna fotelja".

"Žao mi je što se Tončev ljuti. Mene mogu ljudi da shvate i razumeju kako žele. Ali ja sam jasno rekla, ne misleći ni na koga konkretno, da treba da razgovaramo i rešimo probleme ukoliko neko misli da mu je u partiji tesno. Verujem da će Tončev, ipak, odlučiti da ostane u SPS i da ćemo se i ubuduće ponositi njime i rezultatima koje beleži u Surdulici", istakla je Đukić Dejanovićeva.

Prema njenim rečima, socijalisti su dosad precizno utvrdili da će ih u novoj vladi predstavljati lider Ivica Dačić kao prvi potpredsednik i šef diplomatije. Ona kaže da očekuje stabilnu podršku u parlamentu ministarskom timu kako bi se pun mandat posvetio započetim reformama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: