Janković: Ako ne pobedimo Vučića u BG ja ću biti odgovoran

Lider Pokreta slobodnih građana Saša Janković izjavio je da će za eventualni poraz opozicije na predstojećim izborima u Beogradu on biti odgovoran.

Izvor: B92

Četvrtak, 15.06.2017.

15:33

Janković: Ako ne pobedimo Vučića u BG ja ću biti odgovoran
Foto: Tanjug

"Za poraz će biti jasno da sam ja odgovoran. Za uspeh će uvek biti dovoljno zaslužnih", rekao je Saša Janković u intervjuu za "Nedeljnik".

Na pitanje da li je već u opticaju ime nekog kandidata, rekao je:

"Svako od ljudi na našoj listi bio bi bolji gradonačelnik od bilo koga sa druge strane, a imaćemo najboljeg, odnosno najbolju od njih da vodi glavni grad."

A na pitanje zašto neće on da bude taj kandidat za gradonačelnika i da li je to bežanje od odgovornosti, on kaže:

"Zato što nisam čovek koji zna najbolje od svih da obavlja svaki posao. Upravo je odgovornost ne hvatati se za sve što možete da dohvatite."

Janković u intervjuu za "Nedeljnik" govori o proteklim predsedničkim izborima, zašto nije poveo proteste, o ljudima koji su bili uz njega u kampanji, o onima koji su se posle kampanje udaljili, najavljuje najboljeg kandidata za Beograd, s kim bi pravio saveze, o Vučiću, Siniši Malom, Đilasu, tabloidima...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: