Četvrtak, 09.03.2017.

15:41

Radulović: Vučić je pobediv, neće podneti drugi krug

Predsednički kandidat i lider pokreta "Dosta je bilo" Saša Radulović istakao je u Nišu da je Aleksandar Vučić pobediv na predstojećim izborima.

Izvor: B92

Radulović: Vučić je pobediv, neće podneti drugi krug
Foto: Tanjug

Kako kaže, za to je potrebna velika izlaznost građana.

"Ukoliko dođemo do drugog kruga, a radimo na tome da podignemo izlaznost, Vučić neće moći psihički da podnese da je ušao u drugi krug i raspašće se kao kula od karata", rekao je Radulović na konferenciji za novinare.

Radulović je rekao da se uključio u trku za predsednika, jer su kampanje dvojice opozicionih kandidata bile "blede" i sa malom izlaznošću građana.

"Bili smo suočeni sa gubitkom izbora u prvom krugu. Podigli smo energiju cele kampanje i nadamo se da ćemo do 2. aprila uspeti da značajno podignemo izlaznost", rekao je Radulović.

On je kazao da podržava i kandidaturu za predsednika Belog Preletačevića jer bi na izbore izašao veliki broj apstinenata koji su se razočarali u politiku.

"Ukoliko Vuk Jeremić ili Saša Janković budu ušli u drugi krug, bezrezervno ću ih podržati. Isto to očekujem i od njih ukoliko ja uđem u drugi krug", naglasio je Radulović.

Prema njegovim rečima predstojeći izbori predstavljaju zapravo referendum za ili protiv Vučića, kao što su izbori 5. oktobra predstavljali referendum za ili protiv Miloševića.

Radulović je kazao da bi njegova pobeda na izborima značila uvođenje reda u državu i zaustavljanje partijskog zapošljavanja.

On je ocenio da poslednja masovna hapšenja u našoj zemlji služe da bi premijer Aleksandar Vučić mogao da oslobodi velike finansijere i ljude koji su mu politički prijatelji za ono što se dešavalo u prethodnom periodu.

"To sve služi da bi se prikrilo da su pušteni na slobodu Stanko Subotić i Bogoljub Karić, a da je Mlađan Dinkić oslobođen svih optužbi i sada je u Vučićevom kabinetu savetnik za arapske poslove", izjavio je Radulović.

Vučić je, dodao je Radulović, samo medijski borac protiv korupcije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

23 h

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Podeli: