Gojkovićeva: Pauza u radu Skupštine do završetka izbora

Predsednica Skupštine Maja Gojković kaže da će u četvrtak raspisati predsedničke izbore i da će pauza u radu parlamenta trajati dok se ne završe ti izbori.

Izvor: B92

Sreda, 01.03.2017.

15:24

Gojkovićeva: Pauza u radu Skupštine do završetka izbora
Tanjug

Ona je novinarima u Skupštini Srbije rekla da je tu odluku donela jer želi da sačuva i dostojanstvo parlamenta i demokratiju i navela da će sutra u 13 sati obavestiti javnost za koji datum će raspisati predsedničke izbore.

"Stojim iza svoje odluke da napravim pauzu u radu. To je nešto što je dobro za stabilnost Srbije. Svakako sutra u 13.00 ću se obratiti javnosti i saopštiti datum kada će biti održani i predsednički izbori", rekla je Maja Gojković.

Prva sednica redovnog prolećnog zasedanja počela je danas i trajala svega pola sata, a za to vreme utvrđivao se dnevni red. Predsednica Skupštine je potom odredila pauzu na zahtev vladajućih stranaka da bi se sa njima konsultovala, ali i da bi otišla na konsultacije u Vladu Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: