Ponovo gužve za teretnjake na izlazima iz zemlje

Zadržavanja za teretna vozila na izlazu iz Srbije, a na ulazu u Hrvatskoj na GP "Batrovci" su višesatna (oko pet sati), na GP "Šid" oko dva sata.

Izvor: B92

Sreda, 22.02.2017.

19:03

Default images
Foto: Thinkstock

Takođe na izlazu iz Srbije, a na ulazu u Mađarsku na prelazu GP "Horgoš" zadržavanja su 90 minuta, a na "Kelebiji" tri sata, saopštava AMSS.

Intenzitet saobraćaja je umeren na svim putnim pravcima, a vidljivost je dobra i većih problema u odvijanju saobraćaja nema, navodi se u saopštenju.

Vozači se upozoravaju na odrone koji su nešto češći ovih dana, posebno putevima koji vode dolinom Ibra, između Kraljeva i Raške, pored Dunava na delu od Velikog Gradišta ka Golupcu i Kladovu, od Užica ka Mokroj Gori, na putu koji preko Nove Varoši vodi ka Crnoj Gori, kao i prilikom prolaska kroz ovčarsko - kablarsku, sićevačku, drensku i grdeličku klisuru.

Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije RS na našim graničnim prelazima, na putničkim terminalima, trenutno, nema dužih zadržavanja od 20 minuta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: