Vučić na izložbi "Necenzurisane laži" /FOTO

Lider SNS i predsednik tehničke vlade Aleksandar Vučić obišao je izložbu "Necenzurisane laži".

Izvor: B92, Beta

Ponedeljak, 25.07.2016.

19:13

Vučić na izložbi
Foto: Tanjug

Izložbu je pripremila pres služba SNS sa idejom da javnosti predoči negativne medijske sadržaje o aktuelnoj vlasti, objavljene u prethodne dve godine.

Vučića je pratio ministar rada Aleksandar Vulin, a "vodič" kroz izložbu bila mu je predsednica Pres služne stranke Vladanka Malović.

Izložba je, naveo je organizator, izbor 2.523 primera od ukupno 6.732 negativna medijska sadržaja u poslednje dve godine objavljena o Aleksandru Vučiću i SNS.

Između ostalog, na izložbi su prikazani isečci iz novinskih članaka, citati iz novina, kao i sa društvene mreže "Tviter".

Izložba, koja je izazvala mnoge komentare u javnosti, otvorena je 18. jula u galeriji Progres u Beogradu, a od septembra bi trebalo da bude predstavljena građanima u unutrašnjosti Srbije.

Vučić: Besmislene optužbe o cenzuri

Foto: Tanjug
Predsednik vlade Srbije u tehničkom mandatu Aleksandar Vučić ocenio je da izložba "Necenzurisane laži", koju je organizovala Srpska napredna stranka, "odslikava demokratski duh srpskog društva".

"Ovo pokazuje koliko su besmislene njihove optužbe o cenzuri. Ovde nisam video nijedan ozbiljan argument ni o jednom pitanju, nisam video ništa što bi kritikovalo ono na šta smo ponosniji a to su ekonomski rezultati, to što smo deficit spustili ispod nivoa Mastrihta, što imamo najveći rast, što smo sprečili bankrotstvo države", rekao je Vučić nakon obilaska izložbe.

On je naveo da mu "možda nije prijalo" ono što je u izloženim tekstovima pisalo o njegovoj porodici ali je i dodao da ne želi da odgovara "na isti način".
Foto: Tanjug
.
Foto: Tanjug
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: