Đukanović: Ko ne ispuni dogovoreno da ne dolazi

Ministri imaju rok do 30. septembra da ispune sve dogovorene obaveze i ako to ne učine ne moraju ni dolaziti na posao, kaže crnogorski premijer Milo Đukanović.

Izvor: B92

Petak, 31.07.2015.

11:33

Default images
Foto: Tanjug

Premijer Đukanović je na jučerašnjoj sednici vlade ministre upozorio da će oni koji ne ispune obaveze iz programa pristupanja Evropskoj uniji i programa rada vlade snositi ličnu odgovornost.

"Ko ne ispuni ono što smo se dogovorili ne mora ni dolaziti na posao 30. septembra", poručio je Đukanović, pišu podgoričke Dnevne novine pozivajući se na izvor iz vrha vlade, preneo je portal CdM.

List navodi da je Đukanović nezadovoljan ispunjavanjem obaveza koje su ministri preuzeli na sebe.

Podseća se da je premijer do sada više puta tražio od ministara da ispunjavaju obaveze koje su sami zacrtali i sami sebi zadali.

U posljednjih nekoliko meseci tri puta je na sednicama vlade rekao da očekuje na kraju trećeg kvartala (30. septembra) stopostotnu ispunjenost zacrtanih planova, podseća list.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: