CIRSD seminar o međunarodnim odnosima

CIRSD organizuje intenzivni seminar o međunarodnim odnosima pod nazivom "Geopolitika u eri multipolarnosti“, koji je počeo danas u Beogradu.

Izvor: B92

Petak, 31.07.2015.

12:45

Default images
Foto: CIRSD

Seminar u organizaciji Centra za međunarodnu saradnju i održivi razvoj trajaće do 6.avgusta 2015.godine.

Glavne teme seminara biće posvećne savremenim geopolitičkim trendovima, sa akcentom na proučavanje političkih, ekonomskih, društvenih i ekoloških aspekata multipolarnosti i obnovljenog interesovanja za geopolitičke pozicije.

Seminar pohađa 35 polaznika sa prostora Zapadnog Balkana, koji su sa najvišim ocenama završili osnovne studije. Oni su izabrani na specijalnom konkursu CIRSD-a na koji se prijavilo nekoliko stotina kandidata iz čitavog regiona.

Predavači na seminaru su iz redova iskusnih kreatora međunarodne politike i svetskog javnog mnjenja, prominentnih intelektualaca i profesora najprestiznijih svetskih univerziteta, kao što su Luis Amado, Volfram Mas, Ralf Langner, Luis Almagro, Nikolas Gvosdev, Branko Milanović, Andrej Kortunov, Ričard Gauan, Šeik Muhamed al Sabah, Alister Kruk, Ivan Vejvoda i mnogi drugi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

11 h

Podeli: