Brutalnost ID, udavili špijune u kavezu

Pripadnici Islamske države su objavili novi snimak brutalnog ubijanja zatvorenika, koje su najpre ubacili u kavez, a potom spustili u bazen sa vodom.

Izvor: B92

Sreda, 24.06.2015.

09:15

Default images
screenshot

Kako prenose svetski mediji, džihadisti su objavili snimak u trajanju od sedam minuta na kom je prikazano kako se kavez sa zatvorenicima utapa u bazen. Oni su osuđeni na smrt pod optužbama da su bili špijuni u redovima terorističke organizacije.

Posle nekoliko minuta pod vodom kavez je izvučen napolje sa mrtvim telima zatvorenika, koji su trenutke pred smrt proveli u molitvi.

U nastavku snimka prikazane su još dve masovne likvidacije, džihadisti su zatvorenike zaključali u automobil koji su potom razneli iz ručnog raketnog bacača, a drugu grupu su obmotali eksplozivom koji su detonirali sa, za sebe, bezbedne udaljenosti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

39 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: