BG: Žena ispala iz autobusa

Pet osoba noćas je povređeno u četiri saobraćajne nezgode koje su se desile na teritorij grada Beograda, izjavila je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Izvor: B92

Subota, 25.04.2015.

09:01

Default images
Foto: Freeimages.com (Ilustracija)

Macura je rekla agenciji Beta da su ekipe Hitne pomohi u Urgentni centar prevezle četiri povređnje osobe dok je peta odbila da ide u bolnicu.

Na autobuskoj stanici na Lipovačkom putu, na izlazu sa Ibarske magistrale, žena (47) je ispala iz autobusa i tom prilikom je slomila ruku, zbog čega je prevezena u Urgentni centar.

U saobraćajnoj nesreći na uglu ulica Vojvode Šupljikca i Kajmakčalanske, povređene su dve osobe, devojka stara 26 godina povredila je glavu i koleno, a mladić, nejn vršnjak grudni koš, rekla je Macura,

Devojka je prevezena u Urgentni centar dok je mladić odbio prevoz u bolnicu, nakon što mu je ukazana pomoć na licu mesta.

Jutros oko 4 h na Batajničkom putu, prevrnuo se automobil, tom prilikom devojka suvozač, stara 22 godine zadobila je tupu povredu glave i istegnuće vrata, a vozač istih godina tupu povredu stomaka od vezanog pojasa, rekla je Macura i dodala da su oboje prevezeni u Urgentni centar.

Prema Macurinim rečima, u saobraćajnoj nezgodi koja se oko 2 h dogodila na Ušću nije bilo povređenih,

Tokom noći, do 7 h ekipe Hitne pomoći imale su 115 intervencija od kojih 33 na javnom mestu.

Od hroničnih bolesnika, Hitna pomoć najviše poziva dobila je zbog srčanih i psihijatrijski bolesnika.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: