Nedelja, 07.12.2014.

12:22

PK: Devojke povređene,uhapšen vozač

Uhapšen vozač C.S. (27) iz Prokuplja koji je vozeći bez vozačke dozvole na pešačkom prelazu u tom gradu oborio i teško povredio dve petnaestogodišnje devojke.

Izvor: Beta

Default images

Zbog ugrožavanja javnog saobraćaja, po naredbi Osnovnog javnog tužioca njemu je odredjena mera policijskog zadržavanja do 48 sati.

Do nesreće je došlo sinoć kada je vozač putničkog automobila "mercedes " C.S. koji je upravljao bez vozačke dozvole, krećući se iz pravca Niša na pešačkom prelazu u ulici Ratka Pavlovića u centru grada oborio M.A. i I.B. koje su u tom trenutku prelazile ulicu.

Portparolka prokupačke bolnice Marija Despotović je kazala da su devojke zbog teških povreda prebačene u Kliničko-bolnički centar u Nišu.

"M. A. (15) zadobila je težu povredu glave, a I. B. (15) prelom potkolenice", rekla je Marija Despotović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Palo 600 ratnih aviona: Rusi se oglasili

Ruske trupe uništile su 600 ukrajinskih ratnih aviona i 1.300 višecevnih raketnih bacača od početka Specijalne vojne operacije u Ukrajini, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

20:30

16.5.2024.

1 d

Podeli: