Ahmeti: Rama da ne ide u Beograd

Nakon sinoćnjeg incidenta na utakmici, gradonačelnik Prištine Špend Ahmeni ponovio je zahtev premijeru Albanije Ediju Rami da ne ide u posetu u Beogradu.

Izvor: B92

Sreda, 15.10.2014.

12:40

Default images

"Kao što sam to pre rekao na sastanku sa Ramom, opet kažem, i sada sam još više ubeđen: - Ne idi u Beograd", poručio je funkcioner najveće opozicione partije na Kosovu DSK, prenose albanski mediji.

Ahmeti je takođe pozvao Albansku reprezentaciju u posetu Prištini, uz ocenu da bi se "mnogi radovali".

Poseta Edija Rame Beogradu je zakazana za 22. oktobar, a on bi trebalo da bude prvi premijer Albanije u Srbiji u poslednjih 70 godina.

Skandal na utakmici Srbija - Albanija mogao bi da ima šire posledice od fudbalskih, a jedno od pitanja je šta će biti sa najavljenom posetom premijera Albanije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: