NS: Bežeći bacio 2,5 kg marihuane

Patrola saobraćajne policije u Novom Sadu pronašla je plastičnu kantu sa oko 2,5 kilograma marihuane koju je osumnjičeni Beočinac, bacio bežeći od policajaca.

Izvor: B92

Ponedeljak, 22.09.2014.

17:18

Default images

U saopštenju novosadske policije se dodaje da je taj meštanin Beočina osumnjičen i za zasad indijske konoplje, koji je pronađen na poljani pored kanala fabrike cementa u Beočinu, težine oko 2,7 kilograma.

"Biljke su oduzete i poslate na veštačenje, a protiv osumnjičenog biće podneta krivična prijava za neovlašćenu proizvodnju i stavljanje u promet opojnih droga", saopštila je policija.

Za isto krivično delo osumnjičen je i 18-godišnji Novosađanin, koji je, takođe bežeći od policije, odbacio kesu sa oko 20 grama biljke za koju se sumnja da je marihuana.

Policija će, u okviru ovog slučaja, podneti i krivičnu prijavu za neovlašćeno držanje narkotika protiv još jednog Novosađanina (19), zbog sumnje da je prethodno kupio marihuanu od begunca.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: