Brat osumnjičen za ubistvo dečaka

Među tri osobe koje su uhapšene zbog sumnje da su učestovale u ubistvu šesnaestogodišnjaka u Kaluđerici u ponedeljak uveče je i stariji brat ubijenog.

Izvor: B92

Sreda, 23.04.2014.

15:20

Default images

Policija je juče uhapsila tri osobe, a danas je saopštila da su zbog sumnje da su učestvovali u teškom ubistvu privedeni B.S. (1995), Đ.S. (1995) i J.M. (1994). Kako nezvanično saznajemo, jedan od uhapšenih je brat ubijenog dečka.

Policija dodaje da su inspektori prikupili materijalne dokaze koji potkrepljuju sumnju da su privedeni počinili teško krivično delo i dodaje da dalje radi na rasvetljavanju slučaja.

MUP dodaje da se posebno radi i "na utvrđivanju uloga i odgovornosti pojedinih maloletnika, posebno nakon ubistva, u pravcu pružanja pomoći u skrivanju i uništavanju dokaza".

Podsetimo, pištolj iz kog je pre dva dana ubijen 16-godišnjak u dvorištu OŠ "Aleksa Šantić" u Kaluđerici pronađen je juče, a tokom istrage su odbačene spekulacije da je na dečaka pucano iz vozila u pokretu, kao i da je u pitanju naručeno ubistvo povezano sa narkomanijom, o čemu su spekulisali pojedini mediji.

Ipak, iz izvora bliskih istrazi se juče moglo čuti da nije odbačena teorija o ubistvu iz nehata, a neki štampani mediji su objavili da je dečak bio žrtva dečje igre pištoljem.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

49 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: