Mirna noć u Beogradu

Noć u Beogradu za lekare je protekla mirno, izjavila je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura, ističući da u tom periodu nije bilo saobraćajnih udesa.

Izvor: B92

Četvrtak, 13.02.2014.

07:05

Default images

Tokom noći Hitna pomoć je u Beogradu obavila 93 intervencije od kojih samo osam na javnim mestima, a lekarima su se najčešće obraćali srčani bolesnici, rekla je Macura.

Portparol Hitne pomoći je rekla da je povećan broj intervencija koje su u Beogradu obavljene za protekla 24 sata, kojih je bilo 232, od kojih 74 na javnim mestima.

Macura je savetovala umerenost u fizičkim aktivnostima, pogotovo starijim osobama i hroničnim bolesnicima, koji bi trebalo da u najtoplijem delu dana i usled promenljivih vremenskih prilika ostanu kod kuće.

Portparol Hitne pomoći je savetovala uzimanje čajeva i voćnih sokova, adekvatno oblačenje i veliki oprez u saobraćaju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: