Postupak protiv Mihajlovićeve

Agencija za borbu protiv korupcije pokrenula postupak protiv Zorane Mihajlović zbog zloupotrebe ministarske pozicije u stranačke svrhe, saznaje “Blic”.

Izvor: B92

Sreda, 12.02.2014.

07:21

Default images

"Agencija će na osnovu prikupljenih podataka i dokaza, kao i izjašnjenja same ministarke energetike, utvrditi da li je u slučaju ministarke Mihajlović došlo do povrede zakona. O ishodu postupka javnost će biti obaveštena", kažu u Agenciji.

Iz ovog tela poručuju i da će u svim sličnim slučajevima takođe sprovesti postupak za utvrđivanje povrede zakona.

Mihajlovićeva je rekla da ne zna da je Agencija protiv nje pokrenula bilo kakav postupak.

"Ukoliko dobijem zvaničnu informaciju o tome, odgovoriću po svakoj tački zato što sve što radim, radim po zakonu", rekla je ministarka.

Podestimo, liist "Danas" u današnjem izdanju navodi da su izjave ministarke u ostavci Zorane Mihajlović o pojedinim medijima klasičan primer pritiska vlasti na medije i slobodu govora.

Ministarka je prethodno gostujući u "Jutarnjem programu" TV Pink, Mihajlovićeva je rekla da se protiv SNS vodi prljava kampanja u smislu da postoje kupljeni mediji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

250 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: