Napadnuta kontrolorka Bus plusa

Nepoznati muškarac fizički je napao kontrolorku firme Bus plus K.S. u autobusu na liniji 95 u blizini stajališta Jovana Avakumovića, saopšteno iz tog preduzeća.

Izvor: B92

Četvrtak, 25.04.2013.

21:14

Default images

Napad na kontrolorku, kako se navodi, dogodio se oko 18 sati, a putnik je najpre odgurnuo kontrolorku više puta povredivši joj rame, a potom ju je i izgrebao po rukama.

"Muškarac je kod sebe imao dve nepersonalizovane karte za prevoz, za koje je pri kontroli utvrđeno da nisu očitane. Putnik je odbio da ustupi dokumenta kako bi mu bila ispisana doplatna karta ili opomena, nakon čega ga je kontrolorka zamolila da napusti vozilo", navodi se u saopštenju.

Kako se ističe, odbivši da izađe iz autobusa, muškarac je, uz uvrede, uhvatio K.S. za ramena, odgurnuo je više puta, pri čemu je kontrolorka zadobila povredu ramena i ogrebotine po rukama.

Na mesto događaja ubrzo je stigla i policija, koja je privela napadača, a K.S. je prevezena u Urgentni centar na pregled, dodaje se u saopštenju.

Iz ovog preduzeća podsećaju da je od početka godine zabeleženo više od 20 napada na kontrolore, od čega je pet napada na kontrolorke kompanije Bus plus.

"Najoštrije osuđujemo napade na kontrolore i još jednom se zahvaljujemo svim putnicima koji poštuju njihov rad, kao i pravila koja važe u javnom gradskom prevozu", zaključuje se u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: