Ćuprija: Lopovi oborili dalekovode

Deo Ćuprije i nekoliko okolnih sela nakratko su bili bez struje zbog pada dva stuba dalekovoda u krugu bivše Šećerane. Stubove presekle nepoznate osobe.

Izvor: B92

Utorak, 16.04.2013.

15:55

Default images

Direktor Elektrodistribucije u Ćupriji Bojan Ivanović je za agenciju Beta rekao da niko nije povređen iako su dalekovodi bili pod naponom od 35.000 volti. Pričinjena je i materijalna šteta.

"Metalni profili na stubovima su presečeni tako da se vidi da je reč o nasilnom obaranju stubova", rekao je Ivanović i dodao da je obaveštena i policija, koja je obavila uviđaj.

Pored toga što je sinoć zato nakratko nestalo struje u delovima Ćuprije, napon je pao u celom gradu.

To nije prvi pokušaj krađe imovine Elektrodistribucije.

"Sličan pokušaj krađe se desio u krugu štamparije 'Mladost' u Ćupriji, a počinioci nisu pronađeni. Reč je o fabrikama koje ne rade", kazao je Ivanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: