Moguća vanredna sednica o Kosovu

Ministar trgovine Rasim Lajić izjavio je u Kragujevcu da će Vlada najverovatnije na vanrednoj sednici razmotriti ponudu Brisela o pitanju Kosova i Metohije.

Izvor: B92

Subota, 06.04.2013.

12:45

Default images

"Članovi vlade juče su informisani o osmoj rundi pregovora Beograda i Prištine, narednih dana biće dodatnih konsultacija poslaničkih grupa i stranaka vladajuće koalicije i verujem da ćemo imati vanrednu sednicu vlade", rekao je Ljajić.

On je naveo da se svi u vladi slažu da je predlog Brisela loš, da ne zadovoljava interese Srba na Kosovu i Metohiji, posebno Srba na severu Kosova.

"Pitanje je kakve su posledice jedne i druge odluke i mi vagamo te posledice", rekao je Ljajić i ocenio da bi bilo apsolutno neprihvatljivo da po tom pitanju bude podela u vladi.

On je istakao da "u ovom trenutku svi moramo da budemo jedinstveni".

"Nema dobrog rešenja i kakvu god odluku da donesemo, kajaćemo se", rekao je Ljajić.

Ljajić, koji je i predsednik Socijaldemokratske partije Srbije (SDPS) posetio je u Kragujevcu Gradski odbor te stranke, gde su ovih dana predsednik i podpredsednik prešli u druge stranke.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

41 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: