Nedelja, 16.12.2012.

18:09

Ponađeno vozilo u Zapadnoj Moravi

Vozilo beogradskih tablica u kome se, kako se pretpostavlja, nalazi jedno beživotno telo, primećeno je pri desnoj obali Zapadne Morave u Riđagama kod Čačka.

Izvor: Tanjug

Default images

Najverovatnije se radi o belom "pežou 206", a kako policija kaže, ne zna se kada je vozilo i gde sletelo, jer trenutno nema tragova u snegu.

Prema rečima portparola policijske uprave Čačak Biljane Nastić, vozilo je beogradskih registarskih tablica i u njemu se, kako se pretpostavlja, nalazi beživotno telo jednog muškarca.

Zbog nepristupačnog terena otežano je izvlačenje.

Prema rečima meštanina Milana Nikolića, vozilo je primećeno pre četiri dana, ali se prepostavljalo da se radi o olupini ranije zapaljenog automobila.

Uviđaj je u toku. Na licu mesta je i sudija osnovnog suda u Čačku Darko Marković i trenutno se odlučuje o izvlačenju vozila.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Palo 600 ratnih aviona: Rusi se oglasili

Ruske trupe uništile su 600 ukrajinskih ratnih aviona i 1.300 višecevnih raketnih bacača od početka Specijalne vojne operacije u Ukrajini, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

20:30

16.5.2024.

1 d

Podeli: