Ponedeljak, 09.07.2012.

21:35

Otac Filipa Vukše: Hvala blogerima

Otac Filipa Vukše, mladog aktivistu koga je pretukao vozač GSP-a, zahvalio se blogerima B92 što su svojim pisanjem skrenuli pažnju na ovaj incident.

Izvor: B92

Default images

Otac Filipa je u postu na Blogu B92 napisao da su blogeri pišući o tome obelodanili događaj i uticali na reakciju javnosti.

Podsećamo, građanskog aktivistu Filipa Vukšu, poznatog po slanju više od 750 prijava gradskim službama, pretukao je vozač autobusa.

O ovom slučaju bilo je reči i na blogu B92 u tekstu GSB - Gradske saobraćajne bitange.

Filip je aktivan od 16. godine, od kada šalje gradskim službama prijave kada naiđe na problem koji je u njihovoj nadležnosti.

Njegov otac je pored zahvalnice blogerima, požalio se i na poteškoće sa kojima se susreće porodica Vukša prilikom pokušaja da ovaj slučaj izvede na sud. Njegovo pismo možete pročitati na našem blogu - Pismo blogerima B92.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: