Slavi se pobeda odbojkašica

Širom zemlje slavi se pobeda srpskih odbojkašica, koje su osvojile titulu prvaka Evrope.

Izvor: Beta, Tanjug

Nedelja, 02.10.2011.

21:29

Default images

U Beogradu se čuju sirene automobila, a iz vozila se vijore zastave Srbije.

Uz zvuke automobilskih sirena i sa zastavama Srbije građani Kosovske Mitrovice su kružili ulicama grada do mosta na Ibru, a radost zbog pobede odbojakašica iskazivali su i bacanjem petardi.

Kosovska Mitrovica (Tanjug)
U kafićima i ugostiteljskim objektima mladi su pratili tok utakmice, a na barikadama na improvizovanim video bimovima građani su navijali i bodrili odbojkašice Srbije.
Kosovska Mitrovica (Tanjug)
Jagodinci, među kojima je najviše mladih i članova svih sportskih društava, uz navijačke rekvizite, pesmu, skandiranje, vožnjom gradskim ulicama automobilima iz kojih vojore zastave Srbije, slave večerašnji uspeh odbojkašica Srbije - zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu.
Kosovska Mitrovica (Tanjug)
Upriličen je vatromet u centru grada, a detonacije od ispaljenih petardi ođekuju iz svih delova grada. Sudeći po raspoloženju slavlje će potrajati duboko u noć. Odbojkašicama su na pobedi čestitali predsednik Boris Tadić, premijer Mirko Cvetković, predsednica skupštine Slavica Đukić Dejanović i ministar policije Ivica Dačić. Više čitajte na našoj stranici Sport.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

63 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: