Mirno i u Kosovskoj Mitrovici

U severnom delu Kosovske Mitrovice su drugi dan zaredom u 15 sati zatvoreni skoro svi maloprodajni, veleprodajani i ugostiteljski objekti.

Izvor: B92

Četvrtak, 28.07.2011.

16:50

Default images

Zatvaranjem radnji građani poštuju odluku Opštinskog veća, koje je, zbog pogoršane bezbednosne situacije, ograničilo rad trgovinskim i zanatskim radnjama.

U mešovitom srpsko-albanskom naselju Bošnjačka mahala ne radi ni većina prodajnih objekata čiji su vlasnici Albanci.

Kako su iz Kosovske Mitrovice rekli u mitrovičkoj opštini, sutra bi, ako ne dođe do pogoršanja bezbednosne situacije, trebalo da se ukine zabrana rada po podne i uveče.

Na ulicama Kosovske Mitrovice je mirno, a i dalje je zatvoren glavni gradski most, koji razdvaja severni od južnog dela grada i na njemu su jake snage Kfora i specijalnih jedinica Euleks policije, sa vojinim kamionima i oklopnim vozilima.

Pojačano je i prisustvo Euleks policije u blizini zgrade suda u severnom delu Mitrovice, a u gradu se na nekoliko lokacija mogu videti patrole Kosovske policijske službe.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: