Uhapšen ubica policajca u Tutinu

Uhapšen Fahrudin Mavrić, koji je ubio policajca Željka Zečevića u sredu uveče kod Tutina, potvrđeno je B92 u MUP-u.

Izvor: B92, Beta

Petak, 05.03.2010.

15:36

Default images

Načelnik Policijske uprave u Novom Pazaru Dragan Terzić rekao je da Mavrić uhapšen neposredno uz administartivnu liniju sa Kosovom i Metohijom. "Biće mu određena mera policijskog zadržavanja i uz krivičnu prijavu ćemo ga predati nadležnom istražnom sudiji Višeg suda u Novom Pazaru", rekao je Terzić.

Ubistvo se dogodilo u sredu uveče pošto je patrola policije u selu Jezgroviće intervenisala u lokalnoj kafani i iz nje udaljila dvojicu učesnika tuče koji su po izlasku iz kafane izazvali saobraćajni prekršaj.

Policija ih je potom privela i na putu ka stanici policije u automobilu Mavrić je izvukao Zečevićev pištolj iz futrole i usmrtio ga pucnjem u leđa, a potom je pobegao.

Zečević je danas sahranjen u Tutinu, a sahrani i je prisustvovao je i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: