Presečen šverc ukradenih vozila

Kraljevačka policija saopštila je da je presekla još jedan lanac šverca ukradenih automobila sa područja centralne Srbije na Kosovo.

Izvor: B92

Ponedeljak, 03.08.2009.

19:25

Default images

Policija je saopštila da je podnela krivične prijave protiv Gorana L. (40) iz Kraljeva zbog sumnje da je na području tog grada ukrao više automobila, Momira Đ. (55) iz Kraljeva zbog sumnje da je izvršio tešku krađu i Milana D. (38) iz Loznice, Maksima V. (30) iz Raške i Ivana M. (26) iz leška kod Leposavića zbog sumnje da su izvršili krivična dela prikrivanja.

Prema navodima policije, istražni sudija Okružnog suda u Kraljevu je 9. jula odredio Goranu L. pritvor u trajanju do 30 dana zbog sumnje da se bavio trgovinom narkoticima, a dvadesetak dana kasnije ista mera izrečena je i ostalim osumnjičenima.

Policija je saopštila da inspektori rade na daljem rasvetljavanju kriminalne delatnosti ove grupe, zbog sumnje da su vozila krali na širem prostoru Republike Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: